DE VÂNZARE Casă, Saquarema, Rio de Janeiro, Brazilia, Near Downtown

DE VÂNZARE - Cod. 27056

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1.14 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

4 Suites Acasa aproape de centrul orasului cu terenuri mari (12.300 agenție inclus.)

ACCES USOR DE Jocurile Olimpice de 2016 - situat lângă o autostrada pentru a Rio de Janeiro orașului și BUZIOS.

PROPRIETATEA:
Casa de pe strada asfaltata in cartierul Bacaxá. Situat pe strada mare, pe teren plat de măsurare 12.300 picioare pătrate (aproximativ 1.130 de metri patrati). Gol superb, mobilate, aparate noi. Toate liniar, fără trepte. 4200 de picioare pătrați de spațiu etaj. Apă caldă în toate bai, bucatarie si spalatorie. Incalzitor solar cu o mie de litri - 5 panouri solare care furnizează duble de apă caldă, chiar si in zilele noroase. A scăzut ipsos tavan și podea porțelan. Garaj pentru 5 masini cu porti automate. Casa mare cu 4 apartamente. 3 apartamente cu dulap de mers pe jos, living mare, baie de interior, baie externă, spalatorie, balcoane din față și din spate. Bucătărie gourmet cu camara, mobilier personalizat, aragaz, hota, 3 rezervoare, gaz tubular și blaturi de granit. Toate camere cu ventilator de tavan, suită principal cu pat king-size. Curte cu pomi fructiferi, cum ar fi de lamaie, portocala, smochine și jabuticaba. Bai de apartamente care urmează să fie terminat, cu instalatii sanitare caldă și rece deja instalat. Documentație impecabil gata pentru transferul imediat. Preț cerut USD 245,000. Teren in spate cu copaci, cuptor cu lemne și soba pe lemne, zonă pentru grătar rustic, canisa, puțin loc pentru unelte, pomi fructiferi cu frunze, cum ar fi jamelão și Inga oferind o mulțime de umbra, pomi fructiferi tineri, cum ar fi mango, fructe stele, caju, avocado, jabuticaba, cires, trestie de zahăr, afine și portocaliu.

LOCAŢIE:
Casa este situat în apropiere de scoli, banci, supermarketuri, stații de autobuz și magazine. Acces facil la Rio de Janeiro. Situat la doar 4 mile de la Saquarema Beach, 45 de minute de aeroportul Cabo Frio, 55 de minute de Buzios, o jumate oră de la Aeroportul Internațional Rio de Janeiro, la 1:40 Jocurile Olimpice și 2:00 de la Rock in Rio.

CARTIERUL:
Bacaxá este centrul comercial al Saquarema. Rezidenților săi nu sunt turiști, care oferă securitate și facilități pentru o zi la alta. În condiții de siguranță pe tot parcursul anului. Doar o jumătate de milă distanță de centrul orașului, cu toate acestea, este foarte liniștită. Dormi cu ferestrele deschise și auzi păsările cântând în timpul zilei, nici un zgomot. Fără griji.

ORAȘUL:
Saquarema este capitala surfing, mai puțin de două ore de la Rio! Carte poștală principală a orașului este biserica a Maicii Domnului din Nazaret. Biserica a început ca o capelă mică în anul 1662 pe o stanca uriasa deasupra mării. Acesta a fost completat în forma sa actuală în 1837.
Saquarema are plaje frumoase, cu un numar mare de baruri, chioșcuri și restaurante, multe specializat în fructe de mare. Pescuitul este important pentru economia locală. Cu aproape 90.000 de locuitori, orașul se deschide brațele sale pentru a primi vizitatori braziliene și internaționale.
Industrii poluante sunt interzise în acest oraș. Apele sale sunt curate și lagună mare are multe specii de pești și creveți. Pe langa frumoasa malul mării, o zonă rurală Saquarema are ploaie dealuri îmbrăcat-forestiere și munți, cascade, lacuri și iazuri, și exemple prețioase de floră și faună tropicale.
Din 2001, acest paradis surf este, de asemenea țara de volei. În Saquarema veți găsi numărul unu Centrul de Dezvoltare volei Braziliei, coordonat de Volei Confederația braziliană.
Acest lucru este în cazul în care fiecare echipa brazilian de volei național este de formare. Între mare și lagună, Centrul volei de o sută de mii de metri pătrați oferă toate infrastructurii necesare pentru instruirea sportivilor.

Saquarema este un loc minunat să trăiască sau să investească.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB