DE VÂNZARE Casă, Araruama, Rio de Janeiro, Brazilia, Av. Gen. Eurico Gaspar Dutra

DE VÂNZARE - Cod. 42659

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 509.02 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

Casă Triplex frumoasă la malul apei
Vrei să deții o casă frumoasă în Brazilia, Rio de Janeiro, Araruama? O bucată de paradis în care să trăiești, să te bucuri de vacanță sau de afacerea ta. Luați în considerare acesta cu un preț imbatabil!
Minunata casă modernă triplex pe colț, la preț de vânzare, are o priveliște panoramică magnifică de „Milioane de dolari” și apusuri uimitoare. Construită cu materiale de înaltă calitate, proprietate situată într-o zonă liniștită, sofisticată, minunată, cunoscută sub numele de Plaja Pontinha, cu reședințe frumoase și peisaj natural. Perfect pentru
Jet ski, plimbare cu barca, navigație, canotaj, kitesurf, windsurf, paddleboard, banană, schi nautic și multe alte tipuri de sporturi acvatice pentru distracție totală, plăcere și piele bronzată. De asemenea, excelent pentru parapanta, pescuit, alergători, iubitorii de jogging și o pistă de biciclete pentru bicicliști. Posibilitățile sunt nesfârșite, cu uimitoare
scenarii paradisiace și uimitoare pentru toate gusturile. Este la cinci minute de centru. Nu există loc pentru a menționa toate funcțiile și fotografiile din acest anunț. Se vor oferi mai multe informații.
Profitați de această oportunitate pentru a îndeplini un vis de calitate a vieții, vizând interesele dvs. Nu ezitați, este momentul pentru a investi în această proprietate frumoasă și oraș atractiv.
Locație, locație, locație.
Proprietarul este motivat să vândă.
Coasta Soarelui, paradisul te așteaptă!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB