DE VÂNZARE Casă, angra dois reis, Rio de Janeiro, Brazilia, Ilha grande vila do Abraão

DE VÂNZARE - Cod. 41985

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 155 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

CasaVistmar este o casă în stil rustic, cu vederi frumoase la mare și la munte, în mijlocul naturii luxuriante. Grădina tropicală este iluminată, plină de bromelie, palmieri și câțiva copaci care garantează intimitatea și o experiență unică.
Opțiune excelentă de investiție cu rentabilitate garantată prin contracte de închiriere sezoniere în exploatare din 2008. Cunoscută sub numele de CasaVistamar, casa a primit peste 170 de comentarii de la clienți mulțumiți. Foarte ușor de închiriat în sezonul mare, mediu și scăzut pentru până la 11 persoane, oferind o rentabilitate bună a investiției tale. De asemenea, minunat să trăiești și să te bucuri ca prima sau a doua casă complet mobilată și să te bucuri de acest paradis tropical.

Etajul superior:
Elegant prin simplitate, dar nu simplu. Casa este proiectată cu accent pe plajă, dar cu facilitățile vieții moderne și estetica rafinată pe care o căutăm în viața urbană. Interiorul casei oferă un living, sufragerie și bucătărie în mod deschis. Are o zonă mică de servicii. TV cu ecran plat cu Sky, Wifi în toată casa și bucătărie complet utilată. Se va livra complet mobilat.
Pardoseală din ciment ușor ars și ferestre din aluminiu rezistente la coroziune cu paravane de țânțari mobile.
Are două apartamente cu aer condiționat. Suita principală are un pat queen-size, baie cu duș glisant, ușă de sticlă, dressing mic și balcon privat cu vedere frumoasă la munți. Cealaltă suită are vedere la pădure, baie cu duș glisant, ușă din sticlă și poate fi dotată cu un pat dublu, două paturi supraetajate sau două paturi de o persoană.
Acest etaj are, de asemenea, două balcoane cu vedere la mare și munți, decorate cu mese, scaune și hamace permițându-vă să vă bucurați de aer curat și cântând păsările.


Etaj inferior:
Are un apartament cu 2 dormitoare. Dormitorul principal are un pat queen size, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, aer condiționat, perete de sticlă cu vedere la grădina de jos și un banc de lucru grozav pentru biroul de acasă. Al doilea dormitor are un pat de o persoană înalt multifuncțional cu dulap cu două uși, rafturi și un spațiu de birou dedesubt. Are o baie cu duș cu ușă de sticlă și o bucătărie mică utilată. Intrarea in acest apartament este independenta si este utila ca casa de ingrijire sau inchiriere sezoniera suplimentara pentru un cuplu cu un copil.


Casa este situată în partea dreaptă a satului, la două minute de mers pe jos de plaja principală și aproape de plajele confortabile cunoscute sub numele de Praia da Julia și Praia da Bica.
Este o locație excelentă, deoarece se află la zece minute de debarcaderul Vila do Abraão și pe o stradă liniștită, mărginită de copaci. Casa ofera distanta si liniste pentru a fi departe de zgomotul centrului.
Înconjurat de natură, poți să meditezi și să-ți găsești centrul. O adevărată oază pentru suflet. Și când vrei să petreci, există mai multe opțiuni în jur.

Suprafata construita: 150 m² cu elemente rustice si naturale.
Teren: 511 mp
An constructie: 2006

Documentatia totul ok - aceeasi fiind analizata cu cumparatorul inainte de achizitie.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB