DE VÂNZARE Vilă, Praia das Fontes, Fortaleza, Brazilia, Avv. Assis Moreira #1316 Praia das Fontes, Beberibe, Ceará, Brazil

DE VÂNZARE - Cod. 36257

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 220 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: Excellent

Se numește Villa du Vento sau Villa of Wind. O casă confortabilă și însorită, cu o briză rece aproape toată ziua ... și o vedere frumoasă la mare. Nu ai idee ... Se așează pe o stâncă, cu scări care duc spre plajă, cu vedere spre piscina sa privată, grădina fermecătoare și plaja de dedesubt. Este sigur una dintre cele mai frumoase peisaje din jur, spun oamenii, și, de asemenea, este pe lângă una dintre cele mai vizitate plaje din Ceará, Praia de Morro Branco, dar încă considerată privată și liniștită în acea parte. Este la aproximativ 90 de minute de capitala statului, Fortaleza, unde puteți găsi orice doriți și aveți nevoie și 90 de minute de o altă plajă frumoasă, Canoa Quebrada. Nu veți pierde această oportunitate de a avea o casă frumoasă și romantică ca aceasta.

Este de aproximativ 200 mp și are 4 dormitoare, dintre care 3 au vedere la ocean; 4 bai, 1 garaj (care ar putea fi facut intr-un alt dormitor daca este dorit), o sufragerie mare, bucatarie, sali de mese (un dormitor, baie si chicineta) si desigur o terasa si o zona cu BBQ ne place sa petrecem timpul. Vila este situată la capătul unei alee cu alte 2 vile, care sunt deținute de vecini foarte respectabili și liniștiți.

Villa du Vento este un loc perfect pentru familii, cupluri, surferi de zmee, persoane de sport și grupuri de prieteni care petrec timp, vacanțe sau investesc în Brazilia chiar acum, oameni care doresc să se bucure de soare, mâncare, mare și oameni fericiți brazilieni. Timp de 12 ani ne-am bucurat de această atmosferă liniștită și frumoasă, cea mai mare parte a sunetului valurilor oceanelor chiar sub stâncă și a avut într-adevăr un moment bun acolo ... acum avem alte obiective importante în viață și nu mai avem timp să vină acolo, și pentru asta, am decis să-l vindem ... deci dacă aveți nevoie de mai multe poze, anunțați-mă. Le pot trimite prin e-mail sau prin WhatsApp. Programați o vizită / Obțineți o întâlnire. Sunt sigur că o să-ți placă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB