DE VÂNZARE Vilă, Paracuru, Ceará, Brazilia, Avenida Geraldo Ciriaco 851

DE VÂNZARE - Cod. 35800

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 3000 m²
  • Camere: 21
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: New building

Vand Vila cu piscina, gradina si 8 cabane in Brazilia. PERFECT

Super oportunitate în Brazilia în Paracuru, un oraș liniștit de pe Oceanul Atlantic, celebru în întreaga lume pentru a fi unul dintre cele mai bune locuri pentru a practica Kitesurfing-ul. Aici, unde sunt 365 de zile pe primăvară, îmi vând vila cu piscină și 8 cabane utilizate în prezent ca B & B, cufundate într-o imensă grădină amenajată cu plante, flori și fructe tropicale. Terenul măsoară 3000 de metri pătrați, este înregistrat regulat la Registrul Funciar și, prin urmare, are „matricola” sau documentul indispensabil pentru a cumpăra un teren sau o casă în Brazilia (vezi foto).

Intrând de la intrarea principală, cu o ușă motorizată, traversați prima grădină mare, populată de plante tropicale și ajungeți la casa principală. Casa măsoară 250 de metri pătrați, este tot la parter, este expusă geografic la est pentru a primi toată ziua în vânt constant care suflă din mare. Acest lucru permite o ventilație naturală foarte plăcută a casei, zi și noapte. În casă există 3 apartamente (dormitor cu baie privată), un living mare, o bucătărie, o spălătorie pe spate și o verandă imensă care leagă casa de la piscină.
Lounge-ul și apartamentele pot comunica cu veranda și piscina prin ușile / ferestrele mari din lemn care se deschid ca o carte creând un efect de spațiu frumos, un mediu unic și evocator. Sub verandă există și un colț de grătar foarte bine echipat.

Piscina este situată în fața verandei casei și poate reține 100.000 litri de apă, dimensiunile sunt de 6 metri x 12 metri cu o adâncime constantă de 1,50 metri. Piscina are lumini pentru iluminarea de noapte și are, de asemenea, un sistem motorizat de filtrare a apei. O bucătărie la piscină a fost creată cu un grătar care este în prezent rezervat pentru oaspeții care stau în cabane. Această structură mică este complet independentă de casă și are, de asemenea, o baie socială.

Cabanele sunt 8 și în prezent aceste spații de cazare sunt închiriate turiștilor din toată Europa, care vin la Paracuru să facă Kitesurfing. Dimensiunea fiecărui cabană este de aproximativ 30 de metri pătrați pentru un total de aproximativ 240 de metri pătrați, fiecare are o intrare separată, verandă privată, baie privată, dormitor dublu. Unele cu aer condiționat, altele cu ventilatoare de tavan, finisajele sunt simple, dar de calitate, iar caracteristica lor principală este confortul. Puteți găsi confirmarea celor spuse în recenziile online lăsate de clienții noștri la pensiunea noastră.

În proprietate există 2 puțuri adânci, suficiente pentru necesarul zilnic de apă pentru tot anul, 3 linii electrice separate (una pentru casă și celelalte pentru cabane) pentru a evita supraîncărcarea rețelei cu oprirea în consecință, 3 linii hidraulice (una pentru casa, una pentru piscină, celelalte pentru cabane). În partea finală a terenului avem și o a doua intrare. Pereții de graniță ai terenului au o înălțime de aproximativ 2,50 metri și există un sistem de supraveghere video de ultimă generație cu 10 camere video HD cu infraroșu.

Casa este situată pe una dintre cele mai importante străzi din Paracuru (deci nu există drumuri secundare sau străzi în întuneric), cartierul este foarte liniștit și întotdeauna bine ventilat, centrul și plajele sunt la doar 5 minute cu mașina și acest lucru este minunat valoare deoarece în miezul nopții nu este atât de simplu să dormi din cauza confuziei petrecerilor interminabile sau a evenimentelor zgomotoase, chiar și în acest caz recenziile clienților noștri vorbesc de la sine.

Numele meu este Carlo, eu sunt proprietarul, vând fără agenții sau intermediari și mă puteți contacta fără obligații pentru întrebări.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB