DE VÂNZARE Vilă, Balneario Rincao, Santa Catarina, Brazilia, Lagoa dos Esteves

DE VÂNZARE - Cod. 30124

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 684 m²
  • Camere: 5 + 1
  • Podea: 3 piani

Situat într-o locație privilegiată pe vârful unui deal, cu vedere la ocean de 180 °, această construcție unică, linia de lumina si arata futurist ca o vila reprezentativa perfecta.
Echipat cu un heliport pe "terasa mare, garaj dublu, sase locuri de parcare, acesta poate fi folosit ca o casă de lux, sau un sediu prestigios corporativ. 1500 gradina metru pătrat poate fi extinsă până la 3.000 de metri pătrați și o piscină imensă cu pereți de sticlă face această proprietate frumos pe tot parcursul anului.
Proiect fantastic, proiectat de celebrul arhitect Bittencourt, a fost publicat în reviste internaționale de arhitectură contemporană include o structură de futurist în S, ferestre mari, care ascund coloanele de sprijin și care dau un impuls și luminozitate în ansamblu, terase uriașe și verande cu vedere spre mare în invelitori albe din piatră naturală pentru locuințe, terase și verande, piatră naturală-apă verde pentru piscină. La parter este un living mare cu semineu, o insulă mare, bucătărie și zonă de luat masa, cu vederi uimitoare ale lacului și oceanul Esteves. Un studio pentru personalul de serviciu este, de asemenea, disponibil la parter. Scara de interior, art deco inspirație, capodopera estetice și arhitecturale autentice, ceea ce duce la 4 camere superioare, toate cu bai souite, iar pe terasa superioară, cu un helioport. Celelalte rafinamente ale acestei vile unice le lasa sa descopere personal cu o vizită de bun venit Vs..

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB