DE VÂNZARE Teren construibil, Lauro de Freitas, Bahia, Brazilia, Rua Carlos Conceiçao

DE VÂNZARE - Cod. 35014

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 5500 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 1

Proprietatea noastră se află la 40 km de orașul istoric Salvador de Bahia. Suntem situați la marginea orașului Lauro de Freitas, la numai 300 de metri de plaja de nisip.

Micul nostru paradis este situat într-o grădină tropicală mare de 5'000 m2 și include o casă mare cu 7 camere, 3 băi și o bucătărie mare. precum și 4 bungalouri cu oaspeți independenți, cu un total de 7 apartamente. (17 paturi)

Fiecare unitate are baie proprie cu duș / WC și o verandă cu hamac. Toate camerele sunt dotate cu frigidere, aer condiționat, TV prin cablu și Wi-Fi.
O casă complet echipată, cu 2 dormitoare, cu bucătărie și o verandă mare, vă invită la un sejur mai lung.

În grădina noastră există o mulțime de palmieri de nucă de cocos, caj și mango, precum și o varietate de fructe locale, cum ar fi; Carambola, Umbu, Caja, Acerola Pitanga, Jambo, Dende, Banane și Tamarinds etc.
Cabanele sunt de construcții de înaltă calitate. Utilizat din lemn de înaltă calitate pentru construcția de acoperișuri și pentru lucrările de interior.

Oferta: locuri de parcare, mic dejun tip bufet, aproape de plajă, liniște + natura.
Posibilități: vizitarea obiectivelor turistice din Salvador de Bahia (Pelourinho), stațiile de broască țestoasă din apropiere (Arembepe + Praia de Forte), activități de plajă, cum ar fi cursuri de surf și kite, pescuit, înot și plimbări pe plajă etc.

Divers: meciurile de fotbal din Arena Cupa Mondială, carnavalul străzii din Salvador, precum și evenimente culturale locale în centrul vechi din Vilas do Atlantico (02 km), cu numeroase baruri, restaurante și cumpărături bune.

Special: cartierul Vilas do Atlantico din apropiere are o gamă excelentă de clinici private și cabinete stomatologice, care au un standard internațional și sunt folosite din cauza prețului / calității / calității lor, din ce în ce mai mulți europeni care sosesc pentru tratamente .

Opțiuni: Infrastructura existentă a pensiunii este de asemenea potrivită pentru funcționarea unei clinici, a unui centru de pensii sau a unei școli private. Prețurile terenurilor în această locație exclusivă sunt destul de mari, deoarece până la 12 etaje ar putea fi construite pe terenul nostru. Acest lucru ar fi ideal pentru un investitor al unui hotel sau apartament mai mare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB