DE VÂNZARE Teren construibil, Fortaleza, Ceará, Brazilia, The Coral Resort

DE VÂNZARE - Cod. 37261

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 450 m²
  • Camere: 2-3
  • Podea: 1-2

Vila parcelă este disponibilă pentru vânzare în Rio das Palmeiras - The Coral direct de la proprietar.
Plot: # 1305 (marcat pe plan).
Dimensiune: 450 m2.
Preț: 45.000 USD.
Amplasat între o lagună naturală uimitoare și apele calde ale Oceanului Atlantic, The Coral este simbolul stațiunii de lux care trăiește pe coasta de nord-est a Braziliei. Coralul va fi un paradis natural idilic dedicat creării unui stil de viață de bunăstare și liniște.
Situat în Praia Guajiru, Trairi, Coral va fi un paradis pur al unui milion de metri pătrați de dune frumoase de nisip, plaje rafinate, curenți rece de apă dulce, lagune naturale și plantații tropicale de cocos și palmier. O stațiune în sinergie completă cu mediul său natural.
Coral va fi un complex de cinci stele care oferă un paradis idilic atât pentru rezidenți, cât și pentru turiști. Acesta a fost conceput pentru a crea o comunitate satului se simte alături de cazare de lux în împrejurimile deosebite și oferă o mulțime de facilități. Facilități la fața locului sunt proiectate pentru a distra și amuza, relaxa și invigora.
O zonă de recepție 24 de ore și un serviciu de concierge complet va fi disponibil pentru a vă ajuta cu o gamă largă de servicii, cum ar fi transferuri la aeroport, închirieri de mașini, excursii cu barca, activități sportive în afara locului, excursii și alte atracții turistice.
Dispozitivele locale de retail vor servi pentru a face viața la fața locului ușor și pentru a sprijini un mediu comunitar care să se bucure de vecinii, prietenii și familia. Facilitățile de vânzare cu amănuntul vor oferi produse locale proaspete și produse esențiale, în timp ce colțul de brutărie și cafea va oferi un loc de întâlnire social. Wifi va fi disponibil în întreaga stațiune.
Stațiunea Coral va fi împărțită în cinci comunități, fiecare beneficiind de peisajul său unic, teren, vizibilitate și acces la facilități. Opțiunile de proprietate exclusivă includ vile private de pe malul mării, apartamente cu vedere la Oceanul Atlantic, case izolate în plantații tropicale, proprietăți în poziții înalte, care se bucură de vederi spectaculoase la mila și apartamente care privesc spre frumusețea neatinsă a lagunei naturale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB