DE VÂNZARE Complex balnear, Fortaleza, Ceará, Brazilia, Avenida Presidente Castelo Branco, 400 Praia de Iracema Fortaleza Ceará

DE VÂNZARE - Cod. 28360

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 42 m²
  • Camere: 315
  • Podea: 6

Marina Park Hotel este cu vedere spre mare și aproape de cele mai bune cluburi de noapte, restaurante și Centrul Cultural Sea Dragon Centrul orașului este la doar o plimbare cu taxiul 5 minute și nu mai poate fi considerat un hotel; facilitățile sale vă pune mai aproape de un Resort Urban.
Construit pe 4 hectare de-a lungul plajei de Iracema, oferă oaspeților spațiu pentru a se bucura tot ceea ce are de oferit.
Având 315 camere și apartamente, piscine, baruri, restaurante, sala de gimnastica, mersul pe jos pista de rulare și 2.500 de metri, 4 terenuri de tenis și un salon de înfrumusețare, nimic nu se compara cu ea în Fortaleza.
Pentru cei care se bucură de bărci sau pentru cei care vin la Fortaleza lângă mare, hotelul dispune de un port de agrement modern, cu o capacitate de 150 de iahturi.
Ea are securitate și infrastructură pentru membrii echipajului. Acesta oferă servicii de apă, energie, telefonie, reparații, întreținere, provizii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB