DE VÂNZARE Vilă, Tamandaré, Pernambuco, Brazilia, Rua Carneiro Pessoa 490

DE VÂNZARE - Cod. 28275

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 163 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Sălbatice și frumos, deci este plaja de Carneiros considerat unul dintre cele mai frumoase plaje din Brazilia. Doar la 110 km de Recife este un paradis verde, cu apa cristalina si calda in toate anotimpurile.
În acest scenariu, va fi construit Eco Resort Carneiros, un proiect cu standarde înalte de calitate ale companiei cele mai prestigioase din Pernambuco Building.

Proiectul
Eco Resort Carneiros va consta în apartamente și bungalouri în cadrul unei structuri de recreere completă: apă parc, restaurant, mini teren de fotbal, teren de tenis, sală de jocuri, sală de gimnastică, spațiu gastronomic, heliport, pentru locuințe șoferi și servicii și club pentru copii.
The Bungalow Beach va avea o suprafață de 163m² de plante cu două opțiuni:
Cu 3 apartamente, inclusiv 1 dormitor dublu cu balcon și 1 reversibil, sala de mese / camera de zi, bucatarie, baie, piscină privată, cu podea din lemn.

Cei care cunosc plaja Carneiros, pe coasta de sud a Pernambuco, este conștient de liniștea mării pe o fâșie lungă de nisip alb, ideale pentru înot în mare și pentru cei care iubesc sporturile nautice.

În luna ianuarie a anului viitor, va începe lucrarea de inserție în acest scenariu cu L'Eco Resort Carneiros. Proiectul, care va fi gata în 2018 și este situat lângă mare. Se compune din 37 de unități, cu 163.2 de metri pătrați de apartamente și bungalouri.

Instalat într-o suprafață de 13.000 de metri pătrați și 320 de metri pătrați de banda de nisip, Eco Resort Carneiros va cuprinde un heliport și oferă trei opțiuni: Bungalow Beach, Bungalow Hill și apartamente. Fiecare plantă cu opțiune de mai mult de o plantă.
Plaja bungalou are 163 mp, cu piscină privată, terasa, balcon, cămară, bucătărie și plante opțiuni cu trei apartamente (cu sau fără WC).
Bungaloul Hill dispune de 132 de metri pătrați, cu două dormitoare, baie, living, sala de mese, bucătărie și piscină privată.
Apartamentele vin în patru opțiuni de plante: Standard (de la 37 mp la 42 mp), cu baie, bucatarie si balcon; Dubla cu 75 de metri pătrați, cu living, baie, bucatarie si balcon; și dublă Manor (93 m²), cu doua dormitoare si un apartament, living, baie, bucătărie și balcon bucătărie gastronomică, preț de pornire de la 49,000.00 €.
Toate acestea, în mijlocul unei zone de recreere imens. Eco Resort Carneiros include teren de mini fotbal, parc acvatic, sala de fitness si sala de jocuri, restaurant și alte servicii. "Proiectul poate fi folosit ca case de vacanță sau ca o investiție."

* Cere pentru proiectul video.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB