DE VÂNZARE Vilă, Sorocaba, São Paulo, Brazilia, rua onofre claro 119

DE VÂNZARE - Cod. 31093

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 412 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Vânzare privată (fără agenție) vila situat într-o stațiune închisă cu 24 oră de concierge.
Casa este construita pe un teren de 700 de metri pătrați, construit pe două etaje (412 de metri pătrați în interior) constând din: hol de intrare, sala TV acasă aer teatru cald / rece, sala mare cameră dublă, cu zonă de relaxare, grădină interioară zona cină, camera de zi în parchet cu cămin, pivniță de vinuri și o zonă de degustare, bucătărie completă, cu insulă și zonă de luat masa, trei apartamente dormitoare (camera cu baie proprie), un dormitor matrimonial cu dulap și baie cu cadă spa și duș dublu, un sfert dormitor cu baie proprie, birou baie. Toate camerele sunt dotate cu dulapuri și toate băile au un duș mare. spălătorie mare și cămară mobilată.
Exterior: garaj 6 masini, inclusiv 2 acoperite verandă, acoperit de 40 de metri pătrați în fața unui bazin de înot realizat de 45 de metri cubi gresie cu 6 jeturi hidromasaj și cascadă, echipat cu un filtru cu motor, spațiu gastronomic de 60 de metri pătrați, acoperite cu cuptor în lenha, BBQ, bucătărie și zonă de luat masa are o baie cu duș. sauna umeda cu o baie comună cu gresie duș circulară. baie japoneză în afara cu lumini pentru cromoterapie. zonă de grădină cu 13 palmele imperiale și alte tipuri de plante cu flori chioșc.
Casa este dotată cu instalație de energie solară pentru apă caldă în toate bai si bucatarie.
Statiunea este amenajata cu 24 oră de concierge și un sistem de securitate cu camere video, pe un teren de aproximativ 10 km în circumferință cu un lac natural intern, hotelul oferă 3 terenuri de tenis pe zgură, 1 de fotbal, 1 fotbal în iarbă, 1 un centru de sport cu baschet, volei, fotbal, teren de volei 1 în nisip, un club cu restaurant și un bar cu piscina adulți și copii, zonă cu echipamente de fitness. Complexul este echipat cu linie de internet optic, prețul de apartament este de aproximativ 210 € lunar. Taxa de casa (IPTU corespunzătoare IMU nostru) 686 € pe an.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB