DE VÂNZARE Teren construibil, Belmonte, Bahia, Brazilia, BA-001, Belmonte/Santa Cruz Cabrália, Km 03

DE VÂNZARE - Cod. 31980

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 2430000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Compania portugheză dețină teren de dezvoltare de 243 de hectare (600 de acri). Înclinarea topografică la 1.600 de metri liniari de pe malul mării, situată pe Coasta Discovery, pe litoralul sudic al statului Bahia. Apă și energie sunt în loc, trei case noi și o mulțime de copaci de nucă de cocos și vegetație forestieră din Atlantic. Proprietatea este complet cu pereți, cu excepția plajei.
O oră de mers cu mașina de la aeroportul internațional din Porto Seguro (66 km) și la 3 km de cel mai apropiat oraș, Belmonte. Terenul se află într-o zonă de expansiune pentru turism, Urban Extension, stabilită după studiile de pregătire a PDDU Municipal Belmonte, cu posibilitatea de a construi diferite tipuri de proiecte, inclusiv eco-stațiuni, condominiuri private, amenajări mixte etc.
Proprietate eligibilă pentru împărțirea în parcelele cele mai mici pentru a dezvolta apartamente exclusiviste și luxoase pe plaja privată, hotel de tip boutique, stațiune de lifestyle. Datorită dimensiunilor și caracteristicilor proprietății, aceasta ar putea fi utilizată în mai multe moduri, oricare ar fi interesul cumpărătorului.
Nu există niciun fel de garanții sau împuterniciri asupra proprietății sau asupra acțiunilor (titlurilor) deținute ale societății. Această vânzare include: vânzarea portofoliului portughez (Luso-Brasil SGPS, SA) și vânzarea societății holding braziliene (Lusobrasil Empreendimentos, Ltda) și a proprietății cu toate infrastructurile existente și studii de mediu finalizate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB