DE VÂNZARE Hotel, Vera Cruz, Bahia, Brazilia, BA001 km 21, Tairu, Ilha de Itaparica, Bahia, Brazil

DE VÂNZARE - Cod. 29182

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 1200 m²
  • Camere: 16
  • Podea: sono 5 fabricati sul

Patru stele Resort Hotel cu 14 de mii de metri pătrați, suprafața totală cu 16 apartamente / Apartmentswith plajă privată, tenis, Piscina, Volley, Punerea Green (Golf) Zona de parcare, Club House. S-2013 reformat building.Alma Tropical Resort este una dintre cele 4 cele mai bune hoteluri existente în insula Itaparica, care este cea mai mare insulă maritimă din Brazilia. Acesta este situat în nordul ~ Est a Brasil, la intrarea os Santos Bay Todos pe coasta Oceanului Atlantic, în stare de Bahia. Insula este doar în fața orașului Salvador (la 10 km distanță) și se referă la 146 de kilometri pătrați. Există două municipalități de pe insulă: Vera Cruz si Itaparica. Insula Itaparica are 40 de kilometri de plaje potrivite pentru turisti si vegetatie tropicala exuberanta ..

Itaparica poate ajunge în 45/50 minute cu Ferry Boat (în cazul în care aveți nevoie pentru a aduce masina o motocicleta) sau prin Lancha (care aduce doar pasageri) de la Centrul de Salvador City. Există o legătură cu continentul prin vechiul monumental Funil Podul situat pe latura de sud a insulei. Starea de Bahia și Guvernul Federal planificat pentru construirea unei noi moderne 11,6 km pod între Salvador și Itaparica în partea de nord-est a insulei.

Alma Tropical Resort este situat în partea de sud a insulei, în localitatea Tairu pe drumurile transversale cu calea cacha Pregos, în cazul în care cele mai bune plaje gasit locul lor natural.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB