DE VÂNZARE Hotel, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Brazilia, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

DE VÂNZARE - Cod. 30335

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 11000 m²
  • Camere: 8 rooms / 6 bathroom
  • Podea: 2 one-story building

oportunitate de investiții în Praia de Itamambuca, Brazilia - 3 ore de la Sao Paulo si 4,5 ore de la Rio de Janeiro. Este în prezent funcționează ca o pensiune / pousada: o clădire are 4 apartamente, iar oa doua clădire are încă 2 dormitoare, 2 bai mai mult, si 2 bucatarii. Există un număr total de 18 paturi, iar toate mobilierul sunt incluse. Proprietatea include brand nou de cabluri electrice, un nou sistem septic, și un bine / pompă cu 3.000 de litri de stocare a apei.

Proprietatea în sine este de peste 11.000 de metri pătrați și conține de Atlantic Rainforest și o pistă privată, cu vederi panoramice asupra întregii regiuni. - Ocean, insule, plaja, munți și păduri. Suntem situat pe un deal în Rezidential / Comercial Zonarea Vila lui (ZERT), mai puțin de 300 de metri de faimoasa plajă Itamambuca și surfbreak. Afacerea este pe deplin dezvoltat cu un site international bilingv (Eng / Port.), Un meniu de cină restaurant și pachete turistice pe zi. Toate documentele sunt în ordine (o raritate în regiune), cu IPTU / INCRA plătit pentru 2016 și Usucapião care urmează să fie aprobate oficial de martie, care permite în mod legal finanțare bancară cu instituțiile braziliene.

Praia de Itamambuca este o regiune care este ușor accesibilă și în creștere exponențială în ceea ce privește turismul. Este faimos pe plan internațional pentru iubitorii de natură și de surferi, așa cum este unul dintre cele mai surfbreaks de top din America de Sud și este situată în Parcul Estadual Serra do Mar, cea mai mare bucată intactă Atlantic Rainforest pe planeta.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB