DE VÂNZARE Activitate comercială, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazilia, Rua Gomes Jardim 253. Santana - Porto Alegre/RS

DE VÂNZARE - Cod. 29465

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 370 m²
  • Camere: 000
  • Podea: Contra Piso

Lucrarea perfectă, în cazul în care fiecare element este unic și vital, inspirat de cea mai perfectă a lucrărilor: corpul uman. Încă de la începuturile sale, proiectul a inclus participarea profesioniștilor din domeniul sănătății cei mai talentați. Un model dedicat în marile orașe din lume, unde totul este vital. Altele decât încercarea de a adapta o cameră de afaceri pentru afacerea dvs., în MedPlex totul a fost conceput pentru a măsura, căutând cele mai bune pentru profesioniști și pacienți. Și asta face diferența atunci când vine vorba de bunăstare.
Medplex este situat într-o zonă centrală privilegiată, aproape de principalii furnizori de servicii de asistență medicală. Ea ocupă inima axei de spital din capitală. Mai mult decât atât, este de-a lungul bulevardelor largi, ceea ce asigură un acces ușor și rapid. Parcarea nu este o problemă: complexul dispune de parcare inteligent cu 600 locuri și servicii de valet.
În prezent, timpul este una dintre cele mai active prețioase pentru sănătate profesionale. Amplasarea privilegiată a MEDPLEX este o facilitate pentru profesionistii din domeniul sanitar si pacientii lor.
O cameră de 370m² o singură investiție cu cel mai bun chiriaș poate avea.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB