DE VÂNZARE 4 camere, Lagoa, Rio de Janeiro, Brazilia, Avenida Epitacio Pessoa 3100

DE VÂNZARE - Cod. 31336

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 8

APARTAMENT ELEGANT ÎN LAGOA - RIO DE JANEIRO

Laguna Rodrigo de Freitas este o lagună situată în districtul Lagoa, în partea de sud a orașului Rio de Janeiro; O lagună frumoasă, despărțită de mare de o zonă îngustă de pământ. În apele sale au fost peisaje frumoase pentru cursele de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Zona elegantă a orașului, cu un peisaj pitoresc și unic, perfectă pentru sporturile acvatice. Dar cei care nu iubesc apa pot alege sa mearga sau sa pedaleze in imprejurimile sale de aproximativ 8 km de verde, mereu in viata in fiecare ora a zilei, cu terenul de baschet si multe "quiosques" sa bea un bun "agua coco".

Zona este aproape de Ipanema, Leblon, Copacabana și alte cartiere interesante și faimoase.

În această locație fermecătoare vindem un apartament cu vedere la laguna, al optulea etaj cu vederi magnifice ale lacului și lateral pe parcul municipal Catacomb, o destinație interesantă culturală cu aproximativ 30 de sculpturi expuse în aer liber.

Apartamentul este de aproximativ 115 metri patrati, cu intrare dubla, living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie si spalatorie cu un dormitor mic si baie (menajera), 2 terase. Acest apartament are și o parcare acoperită în interiorul garajului.

Băile și bucătăria trebuie renovate, etajele casei fiind realizate din lemn: podelele din camera de zi sunt realizate în "tabua corrida", o podea tipică din lemn, utilizată pe scară largă în Rio.

Condominiumul are un îngrijitor de 24 de ore, un loc de joacă, o sală de petrecere obișnuită cu o chicinetă și o mică sală de fitness cu saună.

Taxă de convorbire / lună 450,00 euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB